نبود علم صادرات یا واردات کالا Title 2 Text 1 Text 2 نبودعلم صادرات یا واردات ، حتما با اطلاعات این کار و بکنید . می تونید به افراد کار بلد بسپارید ولی باید نظارت داشته باشید. چه اشتباهاتی میشه ، باید بازاریابی کنید .و طرح بازاریابی داشته باشید. باید بدونید که چطور پول برگرده. مدیر میانی باید خدمات خوبی به شرکتش ارائه بده ، نمونه کوچیکی میخوام بتون بدم من یک مدیر خوبی میشناختم، که کالایی خریده بود ولی کالا را بیمه نکرده بود و از این راه باعث ضرر شد باید شما سوپاپ اطمینانهای خودتان را داشته باشید . مدیرعاملها معمولا چشمشون به مدیر میانی می باشد. شما باید اطلاعات کافی داشته باشید. اطلاعات قدیمی ، کهنه و دمده نمی تونه شما رو موفق کنه، دوره های اموزشی دانشگاهها برای کار بازرگانی بدرد نمی خوره نقاط ضعف را باید پوشش بدید. صادرات قارچ خوراکی به کویت صادرات و واردات کالا در حجم و ابعاد کم را می تونید انجام بدید. نیازی نیست که شما سرمایه داشته باشید. رفع تعهدات ارزی به چه شکلی نیست ؟ امور گمرکی و ترخیص ؟ انعقاد قراردادهای بینالمللی ●جمع آوری اطلاعات درباره کالا 1ـ اطلاعات فنی و تجاری اطلاعات فنی شامل نقشه ها مشخصات فنی و ظرفیت مورد نیاز و براساس آنها کار بکنید. و باید این اطلاعات فنی رو خودتان پیدا کنید. مدلهای مختلف کالا و برندهای برتر بازار 2ـ اطلاعات تجاری ـ مجاز بودن ورود کالا ـ مجوزهای مورد نیاز برای واردات و هزینه های این مجوزها ـ تعرفه گمرکی و ارزش گمرکی ـ بهترین کشور برای خرید « باید ابتدا به امر تمام اطلاعات را بررسی کنید از ابتدای کار باید نقشه را بچینید. سوال این است که آیا می توانیم کالای خود را براحتی ترخیص کنیم یا نه؟ ●مجاز یا غیر مجاز بودن کالاها : مشروبات از کالاهای دائمی هستند که واردات آنها مجاز نیست. واردات برخی از کالها برای حمایت از کالاهای داخلی موقت ممنوع میشه کالاهای مجاز مشروط « کالاهایی هستند که شما برای واردات آنها لازم است به ارگان مجوز دهنده مراجعه کرده واز انها مجوز مربوطه را دریافت کنید. مثلا کالایی را بخرید 2000 تومان باید بیایید حساب کنید کالایی من می خوام بخرم ، چقدر کرایه می خوره، چقدر تعرفه گمرکی می خوره ، چقدر ارزش افزوده داره ، چقدر مالیات فروش داره ببینید کالایی که شما می خواید وارد کنید با توجه به قیمتی که در بازار هس، به شما اجازه فروش خواهد داد یا خیر؟ باید بدونید چه کالایی را از کجا خرید کنید؟ انتخاب تأمین کننده سایت های Tradeindia،Tradeturkey ،Alibaba در نمایشگاههای بینالمللی شرکت های معتبر حضور پیدا می کنند. در نمایشگاههای بین المللی میتوانید ادم های معتبری را پیدا کنید. توی سایت نمایشگاهها میرید اسم برگزار کننده را می توانید پیدا کنید و کتاب آن را تأمین کنید. و شما می توانید با این شرکتها ارتباط بگیرید و می توانید از آنها خرید کنید. اعتبار سنجی : من خودم از علی بابا خرید میکنم . اتاق های بازرگانی مشترک در سفارت ها شما می تونید به این دفاتر مراجعه کنید. و از اعتبار شرکتی که ازش قصد خرید دارید استعلام کنید. گردش پول : توتجارت زمانی موفق می شید که،چرخه را سریعتر تکرار کنید.
نبودعلم صادرات یا واردات ، حتما با اطلاعات این کار و بکنید . می تونید به افراد کار بلد بسپارید ولی باید نظارت داشته باشید. چه اشتباهاتی میشه ، باید بازاریابی کنید .و طرح بازاریابی داشته باشید. باید بدونید که چطور پول برگرده.
مدیر میانی باید خدمات خوبی به شرکتش ارائه بده ، نمونه کوچیکی میخوام بتون بدم
من یک مدیر خوبی میشناختم، که کالایی خریده بود ولی کالا را بیمه نکرده بود و از این راه باعث ضرر شد
باید شما سوپاپ اطمینانهای خودتان را داشته باشید .
مدیرعاملها معمولا چشمشون به مدیر میانی می باشد. شما باید اطلاعات کافی داشته باشید.
اطلاعات قدیمی ، کهنه و دمده نمی تونه شما رو موفق کنه،
دوره های اموزشی دانشگاهها برای کار بازرگانی بدرد نمی خوره
نقاط ضعف را باید پوشش بدید.
صادرات قارچ خوراکی به کویت
صادرات و واردات کالا در حجم و ابعاد کم را می تونید انجام بدید. نیازی نیست که شما سرمایه داشته باشید.
رفع تعهدات ارزی به چه شکلی نیست ؟
امور گمرکی و ترخیص ؟
انعقاد قراردادهای بینالمللی
●جمع آوری اطلاعات درباره کالا
1ـ اطلاعات فنی و تجاری
اطلاعات فنی شامل نقشه ها مشخصات فنی و ظرفیت مورد نیاز و براساس آنها کار بکنید. و باید این اطلاعات فنی رو خودتان پیدا کنید.
مدلهای مختلف کالا و برندهای برتر بازار
2ـ اطلاعات تجاری
ـ مجاز بودن ورود کالا
ـ مجوزهای مورد نیاز برای واردات و هزینه های این مجوزها
ـ تعرفه گمرکی و ارزش گمرکی
ـ بهترین کشور برای خرید
« باید ابتدا به امر تمام اطلاعات را بررسی کنید
از ابتدای کار باید نقشه را بچینید. سوال این است که آیا می توانیم کالای خود را براحتی ترخیص کنیم یا نه؟
●مجاز یا غیر مجاز بودن کالاها :
مشروبات از کالاهای دائمی هستند که واردات آنها مجاز نیست.
واردات برخی از کالها برای حمایت از کالاهای داخلی موقت ممنوع میشه
کالاهای مجاز مشروط « کالاهایی هستند که شما برای واردات آنها لازم است به ارگان مجوز دهنده مراجعه کرده واز انها مجوز مربوطه را دریافت کنید.
مثلا کالایی را بخرید 2000 تومان
باید بیایید حساب کنید کالایی من می خوام بخرم ، چقدر کرایه می خوره، چقدر تعرفه گمرکی می خوره ، چقدر ارزش افزوده داره ، چقدر مالیات فروش داره ببینید کالایی که شما می خواید وارد کنید با توجه به قیمتی که در بازار هس، به شما اجازه فروش خواهد داد یا خیر؟
باید بدونید چه کالایی را از کجا خرید کنید؟
انتخاب تأمین کننده
سایت های Tradeindia،Tradeturkey ،Alibaba
در نمایشگاههای بینالمللی شرکت های معتبر حضور پیدا می کنند.
در نمایشگاههای بین المللی میتوانید ادم های معتبری را پیدا کنید.
توی سایت نمایشگاهها میرید اسم برگزار کننده را می توانید پیدا کنید و کتاب آن را تأمین کنید.
و شما می توانید با این شرکتها ارتباط بگیرید و می توانید از آنها خرید کنید.
اعتبار سنجی :
من خودم از علی بابا خرید میکنم .
اتاق های بازرگانی مشترک در سفارت ها شما می تونید به این دفاتر مراجعه کنید. و از اعتبار شرکتی که ازش قصد خرید دارید استعلام کنید.
گردش پول : توتجارت زمانی موفق می شید که،چرخه را سریعتر تکرار کنید.